Modalitatea de rezervare

La Hotel Briliant camerele se pot rezerva folosind butonul Rezervare de pe site sau contactand Receptia la numarul de telefon 0040364730821 sau pe adresa de e-mail office@hotelbriliant.ro.

Confirmarea rezervarilor

Confirmarea unei rezervari individuale sosite pe e-mail sau telefonic se face prin trimiterea unui Formular de rezervare Hotel Briliant. Clientii au obligatia de a verifica corectitudinea datelor inscrise in acest formular. Modificarea rezervarii confirmate se va accepta in limita disponibilitatii, la data anuntarii modificarii.

Modalitate de plata

Este acceptata plata numerar, cu carte de credit (Visa, Mastercard, Maestro) sau prin virament. Achitarea cazarii si a costurilor suplimentare se va face cel tarziu la check-out. Hotelul isi rezerva dreptul de a incasa costul cazarii si la check-in. In perioada evenimentelor de anvergura desfasurate in oras, hotelul isi rezerva dreptul de a solicita plata integral in avans.

Politica de anulare

 

Clientul poate sa anuleze gratuit rezervarea cu mai mult de 1 zi inaintea sosirii. Daca anuleaza cu mai putin de 1 zi inaintea sosirii, clientului i se va incasa tariful primei nopti de cazare. No-show-ul va fi taxat cu tariful primei nopti de cazare si va anula restul perioadei rezervate.

 

Politica cu privire la copii si paturi suplimentare

Hotelul dispune si de patuturi pentru bebelusi la pretul de 15 euro/noapte.

Capacitatea maxima pentru paturi suplimentare/patuturi intr-o camera este 1.

Orice tip de pat suplimentar/patut trebuie solicitat iar acordarea acestuia trebuie sa fie confirmata de unitatea de cazare.

Parintii sunt obligati sa certifice varsta copiilor cu un document de identitate la check-in.

Animale de companie

Accesul in hotel cu animale de companie este interzis.

Program restaurant si bar

Micul dejun se serveste zilnic intre 07:00 si 10:00 in Restaurant Roma aflat la parterul hotelului. Restaurantul si barul este deschis zilnic intre orele 07:00-22:00.

Fumatul

In cadrul hotelului fumatul este interzis. Nerespectarea interdictiei atrage dupa sine sanctionarea cu 100 euro/zi a consumatorului.

Siguranta

Hotelul nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele pagube produse autovehiculelor sau a bunurilor aflate in interiorul acestora pe perioada stationarii in parcare. Nu ne asumam raspunderea nici pentru obiectele uitate, pierdute sau presupus furate in incinta hotelului, a salii de conferinta, a restaurantului si barului.

Parcare

Parcarea autovehiculelor clientilor este posibila in limita locurilor disponibile. Hotelul nu rezerva locurile de parcare si nici nu percepe taxa.

Internet

Internet wireless este disponibil in intregul hotel si este gratuit.

Check-in: dupa ora 15:00

Check-out: pana la ora 12:00 (Tarif depasire check-out: 10 euro/ora)

Cum sa ajungi la Hotel Briliant?

Cum sa ajungi la Hotel Briliant

Situat intr-o zona rezidentiala si linistita, la doar 5-10 minute distanta de centrul orasului.

Vrei mai multe informatii?

Contacteaza-ne

sau suna la 0364881831